Wielki turniej DB
Mecze s± rozgrywane na mojim serwie jezeli serw przestanie dzialac zostaje odwolany pojedynek lub przeniesiony na inny serwer.
Gramy na zasadach JotEmIego czyli ze 3 mapy gramy do 10 losujemy kto bedzie wybieralem mape lub strone.
Za przeklinanie , obrazanie innych lub przezywanie Admina itd. mecze beda przegrane walkowerem przez osobe ktora to robila.
Mecze beda typu cwierfinaly itp pojedynki beda losowane w danym dniu i wszystko bedzie wiadome... Zalezoi to ile bedzie graczy jezeli bedzie np. 8 beda cwiercfinaly jezeli bedzie ok. 30 to moze to nieco dluzej potrwac x)
POZRAWIAM AcHiLLeS!!!!!
Nowy u¿ytkownik
¦ci±gnij sobie Firefox'a, poprawia b³êdy w pisowni...
Ale do regu³ nic nie mam
Moj serw bede szczery ma duze laggi ale ja jako admin lagow niemam i widze czy bedzie hit jak bedzie to zabijam osobe ale jezeli ktos bedzi krzyczal ze oszukuje czy cos odrazu wylatuje ... ja niemam laggow wiec bedzie spoko
AcHiLLeS bez obrazy, ale jeste¶ idiot± bo inaczej siê nie da tego okre¶liæ. Co z tego, ¿e ty masz ping 0, jak inni gracze laguj± i ich grê bêdziesz obserwowa³ przez pryzmat ich lagowania. To, ¿e ty nie lagujesz w ¿aden sposób nie wp³ywa na rozgrywkê osób z lagiem. Skoro osoba z du¿ym opó¼nieniem wysy³a pakiety do serwer to ty te¿ bêdziesz widzia³ jego grê z tym opó¼nieniem. Je¶li nie potrafisz zrozumieæ o czym mówiê to spróbujê wyja¶niæ to na prostym przyk³adzie. Powiedzmy, ¿e odbywa siê wy¶cig samochodowy, a ty jeste¶ sêdzi±. Problem jest taki, ¿e zielone ¶wiat³o (sygna³ do startu) zapala siê dla ka¿dgo auto w ró¿nym czasie, w zwi±zku z czym poszczególne samochody startuj± z ró¿nym opó¼nieniem. Jak teraz stwierdzisz kto wygra³? Ten kto dojedzie pierwszy? A je¶li drugi samochód na mecie bêdzie gorszy o czas opó¼nienia jego ¶wiat³a wzglêdem samochodu, który wygra³? Musia³by¶ znaæ dok³adne czasy uzyskane przez poszczególne samochody, a tak¿e opó¼nienie z jakim wystartowali. Posiadasz jedynie zmierzony czas przejazdu, brak danych na temat opó¼nienia. Ergo nie mo¿esz zdecydowaæ kto wygra³. Polecam poznanie podstaw sieci komputerowych przed skorzystaniem z Internetu.