Wielki turniej DB
Mecze są rozgrywane na mojim serwie jezeli serw przestanie dzialac zostaje odwolany pojedynek lub przeniesiony na inny serwer.
Gramy na zasadach JotEmIego czyli ze 3 mapy gramy do 10 losujemy kto bedzie wybieralem mape lub strone.
Za przeklinanie , obrazanie innych lub przezywanie Admina itd. mecze beda przegrane walkowerem przez osobe ktora to robila.
Mecze beda typu cwierfinaly itp pojedynki beda losowane w danym dniu i wszystko bedzie wiadome... Zalezoi to ile bedzie graczy jezeli bedzie np. 8 beda cwiercfinaly jezeli bedzie ok. 30 to moze to nieco dluzej potrwac x)
POZRAWIAM AcHiLLeS!!!!!
Nowy użytkownik
Ściągnij sobie Firefox'a, poprawia błędy w pisowni...
Ale do reguł nic nie mam
Moj serw bede szczery ma duze laggi ale ja jako admin lagow niemam i widze czy bedzie hit jak bedzie to zabijam osobe ale jezeli ktos bedzi krzyczal ze oszukuje czy cos odrazu wylatuje ... ja niemam laggow wiec bedzie spoko
AcHiLLeS bez obrazy, ale jesteś idiotą bo inaczej się nie da tego określić. Co z tego, że ty masz ping 0, jak inni gracze lagują i ich grę będziesz obserwował przez pryzmat ich lagowania. To, że ty nie lagujesz w żaden sposób nie wpływa na rozgrywkę osób z lagiem. Skoro osoba z dużym opóźnieniem wysyła pakiety do serwer to ty też będziesz widział jego grę z tym opóźnieniem. Jeśli nie potrafisz zrozumieć o czym mówię to spróbuję wyjaśnić to na prostym przykładzie. Powiedzmy, że odbywa się wyścig samochodowy, a ty jesteś sędzią. Problem jest taki, że zielone światło (sygnał do startu) zapala się dla każdgo auto w różnym czasie, w związku z czym poszczególne samochody startują z różnym opóźnieniem. Jak teraz stwierdzisz kto wygrał? Ten kto dojedzie pierwszy? A jeśli drugi samochód na mecie będzie gorszy o czas opóźnienia jego światła względem samochodu, który wygrał? Musiałbyś znać dokładne czasy uzyskane przez poszczególne samochody, a także opóźnienie z jakim wystartowali. Posiadasz jedynie zmierzony czas przejazdu, brak danych na temat opóźnienia. Ergo nie możesz zdecydować kto wygrał. Polecam poznanie podstaw sieci komputerowych przed skorzystaniem z Internetu.